Sluiting op zondag

Vanaf 1 september 2023 zullen beide centra (Atlantis & Mozart Brain Lab) op zondag gesloten zijn (met uitzondering van de vakanties en de verlengde weekends – een volledige lijst hiervan kan U onderaan terugvinden, alsook aan de receptie). Er zal therapie mogelijk zijn van maandagochtend tot en met zaterdagnamiddag.

De luistertijden van groep I en groep II kunnen jullie aan de receptie verkrijgen.

Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet kunnen garanderen dat U in de gewenste groep kan luisteren – dit kan niet op voorhand gereserveerd worden. Wij doen ons uiterste best hieraan tegemoet te komen.

Zoals alle sectoren, hebben ook wij moeite om nieuwe medewerkers aan te werven. Wij merken dat vooral het weekendwerk hier een struikelblok vormt.

De therapie is een intensief proces, waarbij de hersenen een sterke stimulatie ontvangen. De diep-psychologische impact op het onderbewustzijn mag niet onderschat worden.

Wij merken vaak op dat de sterke therapieprogramma’s en het effect van de hooggefilterde moederstem voor velen meer verwerkingstijd vragen.

Een rustdag zal elke gast ongetwijfeld deugd doen. Deze zal vanaf 1 september plaatsvinden op zondag. Daardoor zal het effect van de therapie zich nog beter kunnen manifesteren op de cognitieve, psychologische, pedagogische en fysiologische ontwikkeling.

De nachttherapie loopt gewoon verder – ook in het weekend.

Aan de receptie kunnen jullie een infobundel terugvinden met leuke activiteiten voor de zondagen.

We hopen dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, op deze manier even kunnen ontstressen en het gevoel van een korte vakantie mogen beleven!

De Tomatis-therapie is een moeder-kind kuur, waar de symbiose tussen beide centraal staat.

Wanneer ze elkaar niet enkel mogen vinden tijdens de therapie, maar ook op deze rustdag, zal dat niet enkel de therapie ten goede komen, maar ook de relatie tussen moeder en kind.

OVERZICHT VAN ZONDAGEN WAAR WE WEL OPEN ZIJN (tot einde 2023):

1. Zondag 1 oktober 2023 (NRW Ferien)
2. Zondag 8 oktober 2023 (NRW Ferien)
3. Zondag 15 oktober 2023 (NRW Ferien)
4. Zondag 29 oktober 2023 (Belgische Herfstvakantie)
5. Zondag 5 november 2023 (Belgische Herfstvakantie)
6. Zondag 31 december 2023 (Kerstvakantie)

Wij danken U voor jullie begrip!
Liefs
Jozef, Astrid, Didier & het hele team van Atlantis en MBL

Reserveren

Voor overnachtingen bij een verblijf van meerdere dagen bieden de twee instituten, Atlantis en Mozart-Brain-Lab, verschillende kamers en appartementen aan.

Meer informatie

E-mailcontact

Met dit mail contact formulier kan u contact opnemen met ons. U mag een antwoord verwachten tijdens de reguliere kantooruren.
 

Meer informatie

Literatuur

Er zijn meerdere boeken beschikbaar over de therapie volgens Prof. Tomatis in het Duits, in het Engels en in het Frans. U kan ze rechtstreeks bestellen via de instituten.

Meer informatie

Youtube

Op het "Atmoproduc" kanaal kan u meerdere bijdragen terugvinden over de therapie, over Prof. Tomatis zelf en over het werk in het instituut.

Meer Informatie