Beste klanten, WELKOM TERUG!!!​
We zijn erg blij jullie weer te mogen ontvangen vanaf 1 juli 2021.
Uiteraard blijven de anti-Corona maatregelen in het centrum behouden zoals verplicht mondmasker, afstand bewaren waar mogelijk, ontsmetten en handen wassen.
Je kan vanaf nu weer online boeken op onze site, telefonisch of via mail. We vragen uw begrip omdat de grote stroom van aanvragen voor enige vertraging kan zorgen in de behandeling van uw vraag.
Voor onze klanten van buiten de E.U. zal er nog even geduld uitgeoefend moeten worden, afhankelijk van de reisbeperkingen.
Belangrijke boodschap voor alle klanten: voor iedereen ouder dan 12 jaar vragen wij in onze centra - voor de veiligheid van al onze gasten en ons team het volgende:
- een bewijs van dubbele vaccinatie (die ouder is dan 14 dagen)
OF - een bewijs dat u COVID gehad hebt in de laatste 6 maanden en dus antilichamen hebt
OF - een bewijs van negatieve PCR test van maximum 48 uur oud.
Op die manier willen we zowel U als ons allen in alle veiligheid te laten werken en open te kunnen blijven, om zo iedereen te kunnen blijven helpen met de mooie methode.
INFO: Voorlopig blijft de cafetaria gesloten tot 1 september 2021.

Reserveren

Voor overnachtingen bij een verblijf van meerdere dagen bieden de twee instituten, Atlantis en Mozart-Brain-Lab, verschillende kamers en appartementen aan.
Foto: Hennes Roth/roth-foto

Meer informatie

E-mailcontact

Met dit mail contact formulier kan u contact opnemen met ons. U mag een antwoord verwachten tijdens de reguliere kantooruren.
Foto: Rainer Sturm/Pixelio 
 

Meer informatie

Literatuur

Er zijn meerdere boeken beschikbaar over de therapie volgens Prof. Tomatis in het Duits, in het Engels en in het Frans. U kan ze rechtstreeks bestellen via de instituten.
Foto: Rainer Sturm/pixelio

Meer informatie

YouTube

Op het "Atmoproduc" kanaal kan u meerdere bijdragen terugvinden over de therapie, over Prof. Tomatis zelf en over het werk in het instituut.

Meer informatie